Reportage

Radiostyrt 2013-04 E-Flite Apprentice S15-1Jag jobbar ibland som frilansskribent i två branschtidningar som ges ut i Norden. Tidningen Allt Om Hobby har funnits länge och är en mycket etablerad tidning bland hobbyfolk. För några år sedan startades Tidningen Radiostyrt som gjorde att de som har radiostyrda modeller som hobby fick en ”egen” tidning.

Tack vare min omfattande bakgrund inom branschen för radiostyrda modeller där jag var försäljningschef för Kyosho Sweden har jag god kunskap inom området.  I mina texter vänder jag mig i många fall till nybörjare och förklarar på ett pedagogiskt och intressant sätt hur de olika modellerna fungerar. Jag både fotograferar och skriver texten till artiklarna. Att vara skribent är en bisyssla för mig, men det är utmanande att ta bilderna som ofta kräver kreativitet.

Båda tidningarna har tiotusentals läsare varje månad och det är roligt att se mina texter och bilder i tryck återkommande. Vi har ständig kommunikation med våra läsare och jag får mycket bra feedback den vägen.