Prislista bröllop

Det mest spännande med att fotografera bröllop är att jag får vara med och skapa minnen för bröllopsparet, minnen som ska hålla hela livet. Det är fantastiskt att se de spända uttrycken och nervösa förberedelserna övergå i lycka och glädje åtföljda av både glädjetårar och skratt – allt tillsammans med släkt och vänner. Jag drivs av att få vara med och berätta en historia, stå för den röda tråden. Av den orsaken fotograferar jag mest heldagar, men jag har även tagit fram två mindre varianter för de som tycker det är viktigast med porträtten och vigseln.

Från förberedelser till mingel

När ni anlitar mig för en heldag kommer jag inte bara jobb under själva bröllopsdagen. Jag kommer ägna all min tid åt att ge er fantastiska bilder som ska bidra till era härliga minnen från dagen.

Efter att ni bestämt er för att anlita mig bestämmer vi en tid för ett möte då vi bland annat tittar på inspirationsbilder, går igenom er planering med tider plats, möjliga ställen att fotografera och mycket mer. Målsättningen är att jag ska göra en heltäckande behovsanalys så ni är säkra på att jag vet exakt vad ni vill ha för stämning i bilderna.

Vi planerar även in en pre shoot, dvs en ”övningsfotografering”. Bilderna från den fotograferingen får ni givetvis behålla, men den syftar till att ni får känna på hur det känns att vara modeller så att det inte känns ovant på bröllopsdagen.

Detta ingår i ”från förberedelser till mingel”:

 • Fotografering under dagen. Från förmiddagens förberedelser till och med drinken och minglet innan middagen.
 • Högupplösta bilder. Det är självklart för mig att leverera bilderna så att ni, när ni själva känner för det, har möjlighet att trycka kopior för att behålla eller kanske ge till släkt och vänner.
 • Webbgalleri att dela ut. När jag levererar bilderna får ni en länk till ett webbgalleri som ni kan dela ut till nära och kära.
 • 7 dagars leveranstid. Ni är högt prioriterade kunder. Ni ska ha bilderna snabbt och jag kommer sitta uppe sent för att leverera till er så snabbt som möjligt.
 • Leverans på USB-minne. Bilderna levereras på USB-minne som kommer med posten.
 • Pre shoot testfotografering. En chans att öva på att stå framför kameran innan den stora dagen.

Extra tjänster att köpa till:

 • Exklusivt bröllopsalbum – 3.950 kr
 • Fotografering och film från svensexa eller möhippa – 1.200 kr/timme
 • Flygfoton över kyrkan festlokal/plats för middagen – 2.500 kr/10 bilder/plats
 • Assistent/second shooter. Jag tar med ytterligare en fotograf för att få ut ännu mer  – 495 kr/timme
 • Film från bröllopsdagen, 2-3 minuter färdigklippt (HDTV/1080p) – 5.000 kr

Jag skickar alltid ut en orderbekräftelse och ett avtal efter vårt första möte där det är sammanfattat vad uppdraget består i. Uppdraget anses beställt när avtalet är underskrivet av båda, inskickat och när en bokningsavgift på 20% av arvodet är inbetald. Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar vid avbokning.

Jag är medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF) och använder mig av deras riktprislista och riktlinjer. Mer om SFF finns att läsa på deras hemsida, www.sfoto.se.

[button to=”?page_id=402″ color=”grey”] Tillbaka till Bröllop [/button]