Jag är Måns Lennstrand, fotograf

Jag heter Måns Lennstrand och jobbar som frilansande fotograf och har gått min fotoutbildning på Nordic School of Photography på Berghs SoC. Jag har lång erfarenhet av försäljning, service och entreprenörskap och brinner för att göra mina kunder nöjda. Gå in på min Facebooksida eller på min profil på LinkedIn för att läsa mer om vad jag har gjort, klicka bara på ikonerna nere i högra hörnet. Jag utgår från och jobbar mestadels i Stockholm, men tar även uppdrag i resten av Sverige.

Att vara fotograf innebär att jag lägger ner mycket av mig själv i bilderna. Jag blir därför väldigt glad när jag får bra feedback eller rekommendationer av någon kund som tycker att jag bidragit till att få deras bilder extra speciella.

I och med att jag är frilansande fotograf som i många fall jobbar ensam är referenser och rekommendationer något jag jobbar aktivt med när jag berättar för nya, potentiella kunder om varför de ska anlita mig. LinkedIn är ett viktigt verktyg för mig i dessa sammanhang och här nedan har jag listat några av de fina rekommendationer jag fått från tidigare kunder. Gå gärna in på min LinkedIn-profil och se vad jag gjort tidigare.